Reduceri sosete de pana la 50% – Black Friday

Reduceri sosete black friday
Reduceri sosete Black Friday

Reduceri sosete?

Sfârșitul de toamnă anunță prețuri super accesibile la șosetele Arete.  Suntem online de aproape un an și aceasta este prima noastră campanie de Black Friday. Ce înseamnă acest lucru? Am pregătit pentru voi un weekend prelungit în care vă puteți bucura de reduceri de până la 50% la orice produs disponibil pe site. De când ne desfășurăm activitatea am făcut fericite peste 500 persoane care au ales să fie ambasadori ai excelenței și să transmită mai departe împreună cu noi acele valori autentice pe care trebuie să le avem fiecare în caracterul nostru.

A fi un Arete nu este un lucru neobișnuit, deoarece noi măsurăm excelența prin faptul că astăzi am fost mai buni decât ieri iar mâine cu siguranță vom fi mai buni decât am fost astăzi.

De ce să cumperi sosetele Arete de Black Friday?

 • Produs fabricat în România (Made in Ro).
 • Garanția de 60 zile acoperă probleme cum ar fi rupturile la vârf sau călcai, decolorarea, pierderea elasticității, scămoșarea. Daca ai o astfel de problema, primești banii înapoi sau o pereche identică de șosete în cel mai scurt timp fără costuri suplimentare.
 • Fabricate din bumbac mercerizat/pieptanat șosetele sunt concepute astfel încat să lase piciorul să respire și să absoarbă umezeala, menținându-și culoarea timp îndelungat, fiind rezistente la spălări multiple și la scămoșare.
 • Compoziție: 80% bumbac, 18% poliamidă, 2% elastan și 95% bumbac, 3% poliamidă, 2% lycra pentru șosetele uni peste gambă.
 • Prin incheierea manuală a călcâilului și vârfului (fir cu fir) confortul este sporit.
 • Datorită compoziției și a procentului de poliamidă/elastan nu alunecă de pe picior.
 • Vârful și călcâiul sunt vanisate cu poliamidă pentru o durabilitate mai mare (locul unde există frecare cel mai mult).
 • Permit o buna aerisire a piciorului astfel încat este evitată transpirația excesivă a picioarelor în încălțăminte.
 • Datorită încheierii manuale șoseta este uniformă. Promitem că nu vei face bășici și bătături cauzate de șosete.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre această campanie:

 • Comenzile primite în perioada desfașurării campaniei ( 15-18 noiembire), vor fi procesate în intevalul 19-26 noiembrie.
 • Datorită specificului acestei perioade este posibil ca unele colete să întârzie, de aceea te rugam să fi răbdător și în cazul în care este nevoie vom rezolva cât mai repede problemele.
 • Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

În alergarea ta zilnică atenția pe care trebuie să o dai picioarelor este esențială. Contează foarte mult și ce încălțăminte porți însă sunt foarte importante și șosetele. Majoritatea timpului îl petrecem încălțați de aceea noi recomandăm să alegi șosete de calitate. Poți consulta catalogul nostru de sosete si poti beneficia de reduceri sosete in perioada 15-18 noiembrie, atat pe site-ul nostru cat si pe eMag.

Fie că le cumperi pentru tine, fie că le faci cadou iată modalitățile de împachetare pe care le punem la dispoziție:

Cutie sosete 15 perechi

Impachetare sosete cadou Arete

cadouri barbati, reduceri sosete

cutie sosete arete

Cu alte cuvinte e simplu: alegi modelele favorite iar noi te surprindem cu restul. Poți trimite și un mesaj personalizat pe care noi îl vom pune într-o scrisoare pentru a-i surprinde pe cei dragi. Catalogul de șosete îl poți accesa aici. De asemenea avem pregătite și seturi de șosete astfel încât să-ți fie mai ușor să alegi modele pe care le vei asorta cu ținutele tale. Nu uita că poți găsi inspirație purtând șosete care au denumirea unor personalități care au marcat istoria omenirii.

Descoperă oferta noastră de BLACK FRIDAY și vei beneficia de cele mai bune prețuri. Spor la cumpărături!

 

Lasa un comentariu