X

Autentificare

Lost your password?

MODALITATI DE LIVRARE

Livrare prin curier (Fan Courier)

Pentru produsele vandute de Arete taxa de livrare este de 20 lei pe comanda pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 200 lei. Taxa de livrare de 20 lei se va aplica si va fi vizibila in cos.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei livrarea este gratuita. Mai exact, produsele vandute si livrate de Arete din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 200 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Pentru localitati in afara retelei de curierat (Verifica aici lista locatii FanCourier), livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 1 leu/km intr-un singur sens.

Daca ati selectat ca modalitate de plata ramburs, coletul va fi pregatit imediat pentru livrare. Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

Dupa lansarea comenzii pe site veti fi contactat telefonic de catre un operator Arete pentru a confirma corectitudinea informatiilor din comanda.

Pentru informatii privind livrarile ne puteti contacta telefonica la nr. 0784 00 11 23 sau pe email la: contact[at]byarete.com

POLITICA DE RETUR

Ai dreptul deplin să returnezi produsul cumpărat în timp de 30 de zile de la primirea coletului (dreptul de a renunța la comandă).

CUM SĂ RETURNEZI PRODUSELE?
Avem o veste bună pentru tine. RETURUL ESTE GRATUIT.

Întotdeauna ne dorim ca tot ceea ce tu porți să ți se potrivescă perfect, așa că dacă ai comandat ceva ce nu ți se potrivește, iată ce ai de făcut:
Lasa-ne un mail la adresa info[at]byarete.com, în vederea realizării returului (returnarea comenzii). Spune-ne, te rog, daca vrei, ce am putea sa facem mai bine ca sa fii multumit pe viitor, iar noi vom nota cu siguranță sugestia ta. Te rugăm să ne lași și contul tău bancar pentru returnarea banilor.

FOARTE IMPORTANT:
· Produsele se vor returna doar intacte, cu eticheta pe ele, puse in cutia in care au fost livrate inițial
· Nu uita să atașezi originalul sau copia dovezii de cumpărare (bonul fiscal sau factura).
· Termenul returnării plății poate fi de până la 14 zile conform regulilor din legile în vigoare.

Având în vedere siguranța coletului și timpul de livrare al acestuia, sugerăm să trimiți produsele printr-o firmă de curierat (FanCourier) sau folosind opțiunea "Confirmare de trimitere" / "Colet recomandat", apoi în scurt timp un curier va ajunge la tine acasa pentru a prelua coletul retur. Nu uita să împachetezi produsele astfel încât totul să fie pregătit.

Adresa pentru trimitere colet retur este: str. Eroilor, nr. 441, Perșinari, jud. Dâmbovița, 137498.

Pentru orice informații despre retur, ne puteți contacta și la nr. de tel: 0784 00 11 23 în intervalul 10-18 (L-V).