X

Autentificare

Lost your password?

Sosete Aristides of Athens

Aristide, renumitul filozof și apologet grec, este cunoscut pentru lucrarea sa complexă Apologie,pe care a transmis-o Împăratului Adrian în care descrie barbarii, atenienii, evreii și creștinii. Dintre toți aceștia, i-a descris pe creștini ca fiind umili și buni, fără falsitate și plini de iubire unii pentru alții.

Scopul pentru care Aristide a transmis această apologie către Împărat a fost ca să îi solicite să nu mai persecute creștinii și să se convertească la religia lor, încheind scrierea cu o descriere frumoasă a vieții de creștin. Nu s-a oprit la a solicita o întrevedere referitoare la această chestiune, ci a dedicat foarte mult timp pentru a studia viețile și credințele celor 4 tipuri de credințe, pentru a reuși să demonstreze că creștinii nu trebuiau persecutați.

Disponibil

35 lei

Detalii

Fabricate din bumbac mercerizat, un bumbac extra usor, cu finisaj moale, sosetele Arete sunt concepute in asa fel incat sa nu simti ca le porti, lasand si piciorul sa respire. Cand ai experiemntat acest confort, cu greu vei mai purta o altfel de pereche de sosete.

Marimi disponibile: universala (39-46 EU)

Alte informatii: Șosetele sunt potrivite atât pentru vară cât și pentru iarnă (all season).

Garantie: 60 zile

Fabricate în Romania