X

Autentificare

Lost your password?

Sosete Isaac Newton

Deși viața lui personal a fost una liniștită și monotonă, viața de om de știință a fost una cât se poate de plină de efervescentă. Newton a revoluționat știința, în special în domeniul opticii, matematicii și mecanicii. Practic, el este cel care a pus bazele mecanicii clasice, cel care a construit telescopul cu reflexive și este primul care a vorbit despre gravitația și despre cele 3 legi universale ale mișcării.

Newton nu s-a limitat la a fi om de știință, ci s-a implicat în mai multe arii de interes, de la alchimie la teologie, misticism și astronomie. Chiar a dat numele unei unități de măsură a forței. Datorită energiei nestăvilite cu care descoperea lucruri extraordinare, în jurul său s-a creat o aură misterioasă, nefiind clar unde începe realitate și unde se termină legenda.

Disponibil

35 lei

Detalii

Fabricate din bumbac mercerizat, un bumbac extra usor, cu finisaj moale, sosetele Arete sunt concepute in asa fel incat sa nu simti ca le porti, lasand si piciorul sa respire. Cand ai experiemntat acest confort, cu greu vei mai purta o altfel de pereche de sosete.

Marimi disponibile: universala (39-46 EU)

Alte informatii: Șosetele sunt potrivite atât pentru vară cât și pentru iarnă (all season).

Garantie: 60 zile

Fabricate în Romania