X

Autentificare

Lost your password?

Sosete Thomas Jefferson

Până să ajungă cel de al treilea președinte american, Thomas Jefferson a avut un traseu complex. A practicat avocatura, a fost membru al camerei inferioare a parlamentului local, apoi a fost printre delegații Virginiei la Congresul Continental, și mai apoi a realizat prima variantă a Declarației de Independență. Nu s-a oprit aici, ci a înființat Universitatea din Virginia și a realizat și scris statutul Virginiei pentru libertate religioasă.

Pe lângă abilitățile politice, Jefferson cunoștea 5 sau 6 limbi străine deținea cunoștințe de științe naturale și de matematică, a fost fermier plin de succes, ca și tatăl său. De asemenea, a mai fost fabricant, un mic inventator și un arhitect înzestrat. Toate acestea au însemnat multă muncă din partea lui, dar nimic nu l-a oprit din drumul lui spre succes.

Disponibil

50 lei

Detalii

Fabricate din bumbac mercerizat, un bumbac extra usor, cu finisaj moale, sosetele Arete sunt concepute in asa fel incat sa nu simti ca le porti, lasand si piciorul sa respire. Cand ai experiemntat acest confort, cu greu vei mai purta o altfel de pereche de sosete.

Marimi disponibile: universala (39-46 EU)

Alte informatii: Șosetele sunt potrivite atât pentru vară cât și pentru iarnă (all season).

Garantie: 60 zile

Fabricate în Romania